22.7.09

ΖΑΧΑΡΗ:Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ








Διαβάστε επίσης:


ΖΑΧΑΡΗ:ΤΕΛΙΚΑ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ;

και....


ΖΑΧΑΡΗ:Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ(2ο)


Η ζάχαρη είναι ίσως ο κυριότερος υπαίτιος για την επιδημία της παχυσαρκίας που μαστίζει το σύγχρονο δυτικό κόσμο και βεβαίως κι εμάς τους Έλληνες.


Αυτό το χημικό προϊόν,το πλήρως και παράλογα απογυμνωμένο από κάθε θρεπτικό μικροσυστατικό, έγινε ένας σιωπηλός,αργός δολοφόνος για εκατομμύρια συνανθρώπους μας.


Πλούσιο σε θερμίδες αλλά πάμπτωχο σε θρεπτικά συστατικά(νεκρές θερμίδες).


Με την ανοχή των απανταχού κυβερνήσεων- που βγάζουν μόνες τους τα μάτια τους γιατί θα βρουν το μείζον αυτό πρόβλημα γρήγορα μπροστά τους-ο γλυκός δολοφόνος καιροφυλακτεί σχεδόν παντού.


Όλες σχεδόν οι επεξεργασμένες και συσκευασμένες,βιομηχανοποιημένες τροφές είναι γεμάτες ζάχαρη για να γίνονται πιο ελκυστικές και να κατ αλώνονται με μεγαλύτερη ευκολία ,γεμίζοντας έτσι τις τσέπες των βιομηχάνων και σμπαραλιάζοντας κυριολεκτικά την υγεία του γενικού πληθυσμού.


Το μεγάλο κακό είναι ότι η ζάχαρη προκαλεί εθισμό-τουλάχιστον στους σημαντικούς χρήστες-και όσοι προσπαθούν να την περιορίσουν βιώνουν ισχυρά στερητικά σύνδρομα.


Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απειλή από τη ζάχαρη για την υγεία του γενικού πληθυσμού!!


Πρέπει να κάνουμε κάτι και πρέπει να δράσουμε γρήγορα.
Αν όχι για εμάς,τουλάχιστον για τα παιδιά μας που είναι από τα πιο παχύσαρκα του κόσμου και των οποίων η γεύση έχει αλλοιωθεί σε σημαντικό βαθμό και ο εθισμός τους στη ζάχαρη έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις.
Τα παιδιά είναι τα αθώα θύματα της εγκληματικής αδιαφορίας των κυβερνήσεων αλλά και της ανεύθυνης μακαριότητας των γονιών τους.


Θυμηθείτε με! Αυτό θα είναι το μέγιστο πρόβλημα για την υγεία μας και την ποιότητα της ζωής μας στο εγγύτατο μέλλον!!


Κόκκινος συναγερμός λοιπόν!!




Σε επόμενη ανάρτηση θα δούμε εν τάχει τα 5-6 κυριότερα-μεταξύ πολλών δεκάδων προβλήματα- που επιφέρει η μαζική χρήση της ζάχαρης στον ανθρώπινο οργανισμό.



Χρήστος Στρογγύλης


1 comment:

  1. "Με την ανοχή των απανταχού κυβερνήσεων- που βγάζουν μόνες τους τα μάτια τους γιατί θα βρούν το μείζον αυτό πρόβλημα γρήγορα μπροστά τους"

    Διαφωνώ, το σκεπτικό μου: ένας εξασθενισμένος οργανισμός γίνεται πιο εύκολα υποχείριο από έναν ισχυρό. Σώμα και νους συνδέονται περισσότερο απ'ότι μπορεί να φαίνεται και μάλλον με τις ευλογίες της κυβέρνησης γίνεται ότι γίνεται παρά με την ανοχή της.

    ReplyDelete