8.3.14

Μάρτιος 2014: Η πρώτη εβδομάδα!








Διαβάστε επίσης:


O Μάρτιος που ήταν διαφορετικός απ' τους άλλους!


To τέλος της πρώτης εβδομάδας μας βρίσκει,μια ομάδα 300 ατόμων απ' όλον τον κόσμο,αντιμέτωπους με τα όριά μας.

Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνουμε εδώ αλλά αξίζει σίγουρα τον κόπο! Γιατί τελικά είναι άδικο για τον καθένα μας να περάσει από τη ζωή χωρίς να εκμεταλλευθεί πλήρως τις θαυμαστές ικανότητες του κορμιού του και χωρίς ν' αποκαλύψει το μέγεθος της ομορφιάς του.

Όλα βέβαια ξεκινούν απ΄το μυαλό! Δεν είναι τόσο η σωματική δύναμη αλλά η δύναμη μιας αδάμαστης θέλησης που σε παρακινεί να συναντήσεις τα όριά σου σε όλα τα πεδία της ζωής!

Αυτά τα όρια που διευρύνονται συνεχώς είναι η ζωή! 

Γι αυτό κάποιος μπορεί να χωρέσει δύο και τρεις ζωές μέσα σε μία! Κι αντίθετα αυτός που κινείται στα όρια της ζώνης άνεσής του δεν προλαβαίνει να ζήσει καλά ούτε μία!

Το να βάζεις όρια σ' αυτά που μπορείς να κάνεις είναι μια λογική που διαχέεται στη σκέψη σου και γίνεται τρόπος ζωής!

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν υπάρχουν όρια! Υπάρχουν προσωρινά εμπόδια που θα καμφθούν όταν υπάρχει αδάμαστη θέληση και μη περιοριστικός τρόπος σκέψης!

Εκεί κινείται το πρόγραμμα αυτό! Το να χάσει κανείς 4 cm από τη μέση σ' ένα μήνα είναι υπερφιλόδοξο αλλά όπως αποδεικνύεται εφικτό! 

Εμείς οι άντρες έχουμε δεχθεί σχεδόν σαν δεδομένα τα σωσίβια στη μέση και μάλιστα από πολύ νεαρές ηλικίες. 

Γιατί όμως; 

H ομορφιά της απολλώνιας ζώνης και των σμιλεμένων κοιλιακών ιδωμένη σαν τέχνη  έχει κάποια ιδιαίτερη αισθητική αξία πρώτα απ' όλα για μας τους ίδιους ( fuck the others!).

 Aν η τέχνη σώζει δεν πρέπει ν' αρχίσουμε πρώτα απ'  τους εαυτούς μας;

Το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο για να επιτίθεται στο πιο επίμονο λίπος της κοιλιάς που υποχωρεί ταχέως κάτω από τέτοια δύναμη πυρός! 

Συνδυασμένο με μια ορθή ποιοτικά και ποσοτικά διατροφή είναι ότι καλύτερο για τη εξαφάνιση του περιττού λίπους της κοιλιάς και τη σμίλευση του μέσου κορμού σας. 

Προσωπικά έχω περίφημα αποτελέσματα όπως κι ένας πυρήνας καμιά εικοσαριά ατόμων που αλλάζω μαζί τους απόψεις σε καθημερινή βάση. Αναλυτικά στοιχεία θα δοθούν στο τέλος του μήνα!

Κeep on! The limits are only in our minds!


Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!


Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας

https://www.facebook.com/totalfitness.christos
http://totalfitness-christos.blogspot.com/







10 comments:

  1. Χρηστο εφαρμοζω το προγραμμα σου αν και ειμαι σε φαση που παιρνω βαρος τα αποτελεσματα ειναι φανταστικα.Μετα τα σπριντς νιωθω ακομσα και την πλατη μου γυμνασμενη!Δυο ερωτησεις μονο...

    1.Ειναι αδυνατον να κανω σπριντ και κυκλικη την ιδια μερα.Το οτι κανω καθισματα στην κυκλικη και την επομενη μερα σπριντ ειναι προβλημα?

    2.Παιρνω βαρος και χανω ποντους απο την μεση ταυτοχρονα , εξηγειται? Η μονη λογικη εξηγηση που βρισκω ειναι οτι βελτιωνεται η σταση του σωματος μου αρα στεκομαι πιο ισια. Ειναι δυνατον να μετατρεπεται η σωματικη συσταση ταυτοχρονα?

    ReplyDelete
  2. χρήστο καλησπέρα και πολλά μπράβο για τι blog σου!!Μπορώ να κάνω το πρωί τα σπρίντ και το βράδυ τα βάρη?Ευχαριστώ!!

    ReplyDelete
  3. χρήστο καλησπέρα και πολλά μπράβο για τι blog σου!!Μπορώ να κάνω το πρωί τα σπρίντ και το βράδυ τα βάρη?Ευχαριστώ!!

    ReplyDelete
  4. Δεν είναι πρόβλημα!Κάνε το πρόγραμμά σου βάσει των δικών σου ρυθμών.Αυτό που σου συμβαίνει εξηγείται με την αλλαγή της σωματικής σου σύνθεσης!Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο!
    Μάνο,σαφώς μπορείς φίλε μου να το κάνεις αυτό! Αυτά είναι λεπτομέρειες!Εκείνο που μετράει είναι η στράτευσή στο σε ένα στόχο!

    ReplyDelete
  5. Χρήστο,

    για την διαλλειματική στο ελλειπτικό μηχάνημα πως μπορώ να το κάνω;
    Βαγγέλης

    ReplyDelete
  6. Γεια σου Χρηστο ,

    Τι γνωμη εχεις για τα supersets και αληθευει οτι αν κανεις κοιλιακους με βαρη αυξανεται το πλατος της μεσης?

    Ευχαριστω και συγχαρητηρια για την αριστη ενημερωση.

    ReplyDelete
  7. Οι κοιλιακοί είναι μύες όπως όλοι οι άλλοι του σώματος κ αυξάνονται κ αυτοί.
    Απέφυγε την εκγύμναση των πλαγίων κοιλιακών.

    ReplyDelete
  8. Βαγγέλη μπορώ να σου πω 2 τρόπους που κάνω διαλειματική στο ελλειπτικό. Ξεκινώ κάνοντας 90 δευτερόλεπτα σε σταθερή αντίσταση πχ στη 2η σκάλα σε χαλαρό τέμπο και αμέσως μετά κάνω 30 δευτερόλεπτα στην ίδια σκάλα όσο πιο γρήγορα μπορώ. Αυτό επαναλαμβάνεται 8 φορές.Ένας άλλος τρόπος είναι σε κάθε σετ που σπριντάρεις να αυξάνεις κατά 1 την αντίσταση (σκάλα) και στα 90 δευτερόλεπτα χαλαρά να γυρίζεις την σκάλα σε πιο εύκολο βαθμό δυσκολίας. Όλα καλά είναι αλλά πιστεύω πως το σπριντ και το ανεβοκατέβασμα σκάλας δεν παίζονται.

    ReplyDelete
  9. Άψογες και οι δύο απαντήσεις!Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
    Τα supersets είναι πολύ καλά κι υπάρχει ολόκληρο άρθρο!

    ReplyDelete
  10. Για τον φίλο που ρώτησε για τα superset θα γράψω και εγώ την άποψη μου, επειδή αυτό το διάστημα ακολουθώ στο γυμναστήριο μου αυτή την τεχνική...

    Είναι πάρα πολύ καλή τεχνική μέσω της οποίας θα δεις αποτελέσματα ακόμα και σε δύο εβδομάδες (αν το ακολουθείς πιστά το πρόγραμμα σου).

    Μπορείς να κάνεις superset ανταγωνιστικών μυικων ομάδων (πχ δικέφαλα - τρικέφαλα) ή ίδιων μυικών ομάδων.

    Προσωπικά, προπονώ μία μυική ομάδα την μέρα με superset. Μόνο στα χέρια δουλεύω ανταγωνιστές μυες (δικέφαλα - τρικέφαλα).

    Απλά φίλε πρόσεξε πολύ τα κιλά που θα φορτώνεις γιατί μιλάμε για δύο σετ ουσιαστικά χωρίς διάλειμμα οπότε καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην έχεις κάποιο θέμα τραυματισμού.

    Πάντως, για τα superset έχω να πω τα καλύτερα λόγια. Και προσωπικά θα τα συνεχίσω όταν τελειώσω το πρόγραμμα μου. Απλά θα αλλάξω τις ασκήσεις και ίσως προσθέσω περισσότερες ασκήσεις ανταγωνιστών μυών πάνω σ' αυτά....

    ReplyDelete